Overslaan naar content

Over ons

Nedinsco

Nedinsco ontwerpt, ontwikkelt en produceert opto-mechatronische systemen. Nedinsco's kracht is het leveren van zichtoplossingen met de nieuwste technologieën die functioneren onder de meest extreme en moeilijke situaties. Een krachtige, eigen R&D afdeling in combinatie met onze eigen productie, assemblage en cleanroom faciliteiten garanderen optimale kwaliteit.   Wij combineren onze kennis van optiek, electronica, mechanica en software en produceren daarmee high-end camera’s, dag- & nachtzichtoplossingen, electro-optische sensor platformen en 360 graden rondomzicht systemen voor de defensie industrie. Daarnaast ontwerpen en produceren we ook complexe opto-mechatronische systemen voor de semiconductor industrie.

Onze systemen zijn ontworpen om aan de strengste eisen van klanten te voldoen, zowel vandaag als morgen. Nedinsco heeft alle capaciteit in huis, van het maken van unieke concepten en prototypes tot serieproductie en Integrated Logistics Support (ILS).

Op dit moment werken ruim 100 medewerkers bij Nedinsco in Venlo. Wij bieden een innovatieve, op groei gerichte werkomgeving binnen een organisatie met een breed assortiment aan (technische) mogelijkheden. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, het nemen van initiatief, het dragen van verantwoordelijkheid en het creëren van een optimale samenwerking tussen klanten, collega’s en leveranciers. Wij (ver)binden klanten, maar ook medewerkers aan ons bedrijf. De diversiteit aan mensen is enorm. Sommige collega’s werken al 30 jaar of langer bij ons. We zijn een solide bedrijf, de lijnen zijn kort. Bij Nedinsco heb je veel vrijheid in je functie. Toon jij initiatief en grijp je kansen, dan kan het zomaar zijn dat er intern een andere functie op je pad komt. Bij Nedinsco vinden we opleiding en interne doorstroom zeer belangrijk. We kijken dan ook altijd met onze medewerkers waar de uitdaging ligt. Als je ambitieus bent, graag verantwoordelijkheid neemt en van gevarieerd werk houdt, ben je bij ons aan het juiste adres.